Busca en aquest bloc

Reparació del USB

Cas I: la memòria apareix dins meu ordinador però diu que no té format La solució més senzilla és utilitzar el programa anomenat HP USB Disk Stogare Format Tool, el pots descarregar des d'aquí. El que has de fer és instal lar aquest programari (només per a Windows) i executar-lo, després formatejar la memòria, se suprimiran totes les dades i no es podran recuperar.

Cas II: La memòria només funciona quan la ladeas una mica o premeu cap a dins Això es deu principalment a que algun cable està solt dins de la memòria, el que hauràs de fer en aquest cas és soldar el cable o connector que està solt, hauràs de destapar la teva memòria, per veure un tutorial complet per a aquest cas el pots veure en aquest article: reviure memòries flash.

Cas III: La memòria es va mullar amb aigua de mar Això és molt comú quan vas a la platja i portes la teva càmera fotogràfica, se't cau i es mulla, per memòries SD, MMC, Memory Stick i Compac Flash.
1. Deixar assecar.
2. Sumérgela en aigua dolça per aproximadament 2 hores (per diluir les sals).
3. Remou la carcassa exterior (per petita que sembli).
4. Torna a remullar el circuit (sí, amb tot i xips).
5. Deixa sobre paper absorbent per eliminar la humitat (aquest procés ha de durar diverses hores per descartar qualsevol curt-circuit).
6. Posa-amb cura a la unitat de memòria i amb sort, ¡funcionarà de nou!

Cas IV manca controlador Només has de buscar el controlador (driver) que correspongui per al model i la marca de la teva memòria, per exemple per Kingston cerca aquí, per Transcend cerca aquí, per MicroVault de Sony busca aquí, per SanDisk cerca aquí, altres marques (Memorex, Samsung, etc) utilitza Google.

Cas V: no es reconeix el llapis USB a Windows Vista i XP
1. Busca un ordinador amb Windows 98 i instal el controlador corresponent a la teva memòria.
2. Quan Windows 98 la reconegui, dóna suport a la informació.
3. Dóna format com FAT32 a la teva memòria.
4. Fet amb sort ja funcionarà en tots els sistemes.

Cas VI: Si els casos anteriors no us funcionen
Si encara amb aquestes tècniques la teva memòria no es pot arreglar, et recomano llegir aquest article: Usant Linux i arreglar un USB trencat però només per a usuaris avançats. Progràmes per les memòries USB

1 comentaris:

Sakira ha dit...

I am extremely greatfull to you as you shared this.I am recently developing associate app soccer apk that is you would possibly have an interest to seem on that.