Busca en aquest bloc

Virus Recycler

Aquest virus be ocult dins d'alguna aplicació, el nom del fitxer es ise.exe o isee.exe i un cop instalat queda ocult en la Paperera de Reciclatge, de manera que quan l'usuari intenta veure que hi ha al contingut d'aquesta carpeta no es veu. Un cop executat el virus, es connecta a internet a la següent pàgina: www.tassweq.com amb la ip 209.11.245.18,i ho procesa un servidor tipus servidor IRC al qual es connecta amb un nom d'usuari a l'atzar i amb un password: trb123trb. Això li permetia a l'atacant poder prendre el control de l'ordinador i enviar ordres diversos a la PC, és per això que moltes de les víctima d'aquest virus tenen problemes relacionats amb talls d'internet, pengis inesperats, tancat de finestres, etc.

Aquest virus són els anomenenats bootnets o maquines Zombis. Per saber si en teniu algún installat esta ubicat en C:// pero avans cal que deshabilitar les seguents caselles per poderlos visualitzar ja que estàn ocults: Inici/panel de control/administració de carpetes/ocultar archivos protegidos ... i la de ocultar extensiones de archibos.

Espero que no en tingueu cap i si es així us deixo un programa es us ajudara a eliminarlo o este una de les coses que podeu provar es descargar-vos un livecd, que es un sistema GNU/linux preparat per a desinfecció de virus de windows com GNU/linux, molt útil. Un livecd és un sistema operatiu (normalment acompanyat d'un conjunt d'aplicacions) emmagatzemat en un medi extraïble, tradicionalment un CD o USB, que pot executar-se des d'aquest sense necessitat d'instal·lar-lo en el disc dur de l'ordinador (no elimina el windows o GNU/linux instal·lat), per a la qual cosa utilitza la memòria RAM com a disc dur virtual. Alguns CD autònoms inclouen la possibilitat de instal·lar-los en el disc dur. Una altra característica és que generalment no s'efectuen canvis en l'ordinador utilitzat, encara que alguns poden emmagatzemar preferències si així es desitja o accedir a les dades del nostre disc dur.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Muchas grácias por la explicación y sobre todo por los programas, con el primero ya me funciono :)