Busca en aquest bloc

Dropbox s'ha hackejat

Alguns usuaris de Reddit han pogut confirmar que alguns dels comptes publicats encara segueixen actives. Dropbox per la seva banda ha forçat a aquests comptes a recrear la contrasenya encara que la majoria d'elles estan encara per publicar, d'acord l'autor de la suposada intrusió ha demanat donacions al seu compte bitcoin per fer-les públiques.

Per la seva banda, un representant de Dropbox ha indicat que la seguretat del servei no s'ha vist compromesa i que els noms d'usuaris i contrasenyes han estat robats des d'altres serveis i utilitzats per intentar entrar dins de comptes d'usuaris. Segons Dropbox ja han rebut i detectat atacs similars amb anterioritat i segons les declaracions de la companyia, la majoria dels comptes han expirat fa temps mentre que les contrasenyes de la resta han expirat també.

Els usuaris de Dropbox que tenen activat el sistema de verificació en dos passos haurien de sentir-se segurs referent a aquesta publicació massiva de noms i contrasenyes encara que de forma general es demana que es canviï la contrasenya del servei per part dels usuaris.