Busca en aquest bloc

Cursos arduino gratuït

Des de ja fa uns anys el arduino està agafant mes pes en el mon de les tecnologies i per la seva gran varietat de coses que se li poden programar. Gracies a ser de codi lliure ens permet tenir un gran suport a la xarxa. Podem fer una gran varietat de experiments, algunes simples simples com engegar un led amb un polsador, passant per un control de temperatura o l'automatització de la refrigeració d'una casa pujant i baixant la intensitat de llum en una habitació, control de braços articulats entre altres coses, lector de RFID, etc. Per aquelles persones que es vulguin introduir en aquest mot ja per un treball de institut, batxillerat o per creixement personal existeixen alguns llocs que us poden ser d'utilitat.
Per el tema de cursos existeix una web que es diu codigo facilito on entre altres cursos trobareu el de arduino.
Per poder realitzar les practiques teniu arduino simulator on podreu trobar un numero limitat de components electrònics.
Si voleu comprar un arduino físic us el podeu comprar en per ebay, amazon o aliexpres entre altres. Existeix el original (de uns 20€ el estàndard) que ens permet canviar el xip calcul per tenir diferent resultats, o la imitació (de uns 5€ el estàndard) que ja el porta integrat i no es pot substituir, també existeixen kits amb diferents components electrònics per acoblar.