Busca en aquest bloc

Projecte contrucció ciutat a mart

Si encara no tenim els recursos suficients per viatjar a Mart, per què no construir una ciutat falsa marciana a la Terra?

 Això és el que va a fer el projecte, batejat com Mars Science City Project, que acaba de ser presentat pel Govern de Dubai.
Pròximament donaran començament les obres per posar en marxa aquesta construcció del planeta vermell. Comptarà amb una superfície de 1,9 milions de peus quadrats, dimensions que li faran ser el major lloc de simulació espacial mai construït. El cost d'aixecar aquest projecte és de 150 milions dòlars i per fer-ho es va a utilitzar terra deserta simulant el planeta al qual encara no ha arribat cap ésser humà.
La construcció del fals planeta de Mart està dirigida per l'arquitecte danès Bjarke Ingels. Aquesta ciutat va a comptar amb cúpules connectades que albergaran laboratoris avançats que estimulen el terreny del planeta vermell usant tecnologia d'impressió 3D i aïllament tèrmic i de radiació. Els equips científics són fonamentals per tirar-lo endavant, i estan tractant d'atraure les millors ments científiques de tot el món.

Imagen ilustrativa del plan para construir una ciudad falsa marciana en Emiratos Árabes Unidos.