Busca en aquest bloc

Virus en agry birds

 

Segons l'analista Graham Cluley, de Sophos, companyia de seguretat web, ha manifestat que han descobert versions falses del joc Angry Birds Space a les botigues d'aplicacions no oficials. Aquests contenen un virus del tipus cavall de Troia.

D'acord a l'empresa, aquest virus és un arxiu anomenat Andr / kongfu-L sembla ser una versió totalment funcional del joc, però en el seu lloc s'instal·la un virus al telèfon intel·ligent o tauleta l'usuari.
 
Android te riscos de malware, i ser molt curosos, sobretot amb la descàrrega d'aplicacions no oficials dels mercats d'Android.

Google, a diferència d'Apple, no té un extrem control sobre el que les persones pot instal·lar en el seu dispositiu amb el sistema operatiu Android. La companyia permet als propietaris descarregar programes de fonts oficials i no oficials

Els experts en seguretat recomanen als propietaris de dispositius amb aquest sistema utilitzar la botiga oficial Google Plus per evitar descarregar falses aplicacions falses i programari maliciós.