Busca en aquest bloc

Deteccció dels patrons en ritme cardíac irregulars

Recentment l'empresa de app per a sistemes mòbils ha començat a utilitzar les dades de reflexió de llum per crear una nova aplicació que pot detectar els patrons de ritme cardíac irregulars de la fibril·lació auricular, un tipus comú d'arítmia cardíaca que pot desembocar en problemes molt greus de salut.

 
Crida Cardio Rhythm, l'aplicació clínica està sent usada per ara només per a investigació, i ha estat validada per diversos articles acadèmics. En un futur pròxim, Cardiio espera posar-la a disposició dels consumidors per inspeccions primerenques a la recerca d'una possible arítmia cardíaca.
Molta gent en el món pateix de fibril·lació auricular. La fibril·lació auricular succeeix quan el batec a les cambres superiors del cor és irregular, de manera que la sang no flueix bé cap a les càmeres inferiors. Això pot causar coàguls sanguinis, que poden viatjar fins al cervell i causar un vessament cerebral.
Si es diagnòstica aviat, al voltant de dos terços dels vessaments cerebrals derivats de fibril·lació auricular poden ser previnguts a través de medicació. Però atès que el trastorn sovint produeix símptomes ambigus o cap, de vegades no és detectat.