Busca en aquest bloc

Tractament d'oxigen en fibromialgia

Un nou estudi publicat a PLoS UN pels investigadors de la Universitat de Tel Aviv pot girar la marea. La investigació va trobar que les dones amb Fibromyalgia podien reduir dràstic, o encara eliminar, el seu ús de la medicació per al dolor que seguia el tractament hiperbàric de l'oxigen. L'estudi va ser portat per l'últim Professor Eshel Ben-Jacob de l'Escola del TAU de la Física i de l'Astronomia i del Centre de Rice University per a la Física Biològica Teòrica, del Dr. Shai Efrati de l'Escola de Sagol del TAU de la Neurologia i del Centre Mèdic de Assaf Harofeh, i de Professor Dan Buskila del Centre Mèdic de Soroka, i conducte per persones de científics del TAU, de Rice University, del Centre Mèdic de Assaf Harofeh, de la Universitat de Ben-Gurion, i del centre Mèdic de Tel Aviv Sourasky.

Els investigadors del TAU creuen que també han determinat el factor primari que causava Fibromyalgia: la desorganització del mecanisme del cervell per tramitar dolor. "Com a metge, el trobar més important per a mi és que el 70 per cent dels pacients podria recuperar-se de les seves símptomes del Fibromyalgia," va dir el Dr. Efrati. "El trobar més emocionant per al món de la investigació, però, és que podíem correlacionar les regions del cervell que funcionaven incorrectament responsables de la síndrome."

Una solució d'alta pressió

Els compartiments hiperbàrics de l'oxigen s'exposen a pacients a l'oxigen pur a les pressions alt-que-atmosfèriques i són d'ús general tractar pacients amb embòlies, les cremades, la intoxicació per monòxid de carboni, i la malaltia de descompressió.